Nettstedet

LUNDEGREND.NO: Veien til Lundegrend?
LUNDEGREND.NO: Veien til Lundegrend?

Lundegrend.no startet opprinnelig opp som en nyhetsportal for Lunde-bygda, 16. mars 2010, og holdt det gående til våren 2013 – det siste året mest som salgskanal for kommunale og private eiendomsutviklere. Etter dette, har domenenavnet (lundegrend.no) vært i såkalte domenehaiers besittelse.

EARLY DAYS: Lundegrend.no i en svært tidlig inkarnasjon, våren 2010 (klikk på bildet for større gjengivelse).
EARLY DAYS: Lundegrend.no i en svært tidlig inkarnasjon, våren 2010 (klikk på bildet for større gjengivelse).

Da det sommeren 2015 ble klart at domenet igjen var tilgjengelig, ble det registrert av undertegnede, som gjenopprettet nettstedet, i den forenklede formen det har i dag.

Til forskjell fra nettstedets første inkarnasjon, har Lundegrend.no av 2015 ingen intensjoner om å tjene som salgskanal. Derimot har det vært viktig å sikre nettadressen på lokale hender, og sørge for at det igjen eksisterer elementær informasjon om bygda på Internett.

Nyhetsformidlingen vil hovedsakelig bli delt på bygdas egen Facebook-side, med mulig videreformidling her.

Nettstedet er utviklet, driftes og innehas av meg (inntil andre krefter måtte melde seg), som også driftet det opprinnelige Lundegrend.no, den gang på vegne av bygdelaget.

Alle bidrag, i form av bilder og tekst, mottas med takk, og kan sendes redaksjonen@lundegrend.no.

Med vennlig hilsen
Jarle Petterson

VIKTIG: I motsetning til nettstedets første versjon, kommer Lundegrend.no ikke til å inneholde prospekter og annonser for eiendomssalg, men vil trolig opprette en side som peker til slike, hos Finn.no og annensteds – når Finn.no har laget et innstikk for stikkordbaserte søk i eiendoms-databasen, som bidrar til at slike kan integreres, på alle WordPress-baserte nettsteder.